ZONDAG CS ARCHITECTEN_______Telefoon 020-8904462_______ E-mail zelfbouw@zondagcs.nl

Zelfbouw met Zondag CS Architecten informatie voor collectieve en particuliere opdrachtgevers

27 woningen Entreegebied (2015)


.
Het Entreegebied ligt aan de Zuiderzeeweg tussen de Waterlandpleinbuurt en het dijkdorp Schellingwoude. In de Waterlandpleinbuurt zijn de afgelopen jaren veel nieuwe woningen en voorzieningen gebouwd en ook de komende jaren gaat de vernieuwing van de Waterlandpleinbuurt door met de bouw van het Breehorngebied, de Duinpanloctie en de nieuwe IJdoornschool.

De stedenbouwkundige verkaveling van het Entreegebied heeft aan de waterzijde een openbare groene verbinding met de Waterlandpleinbuurt. De bouw van het gebied vindt in twee fases plaats, in de eerste fase worden de zelfbouwkavels gebouwd. In de tweede fase volgen de overige eengezinswoningen.

Voor de zelfbouw worden ruime bouwkavels aangeboden, aaneengesloten herenhuizen en vrijstaande villa’s. De positie van de villa op de kavel kan naar eigen inzicht gekozen worden.

De 6 vrije kavels hebben een oppervlakte vanaf 181m² en een bouwvolume vanaf 162 m² bruto vloer oppervlak (bvo). U kunt hier maximaal 3 lagen bouwen.

De 21 herenhuizen hebben een kaveloppervlakte vanaf 136 m² en een bouwvolume vanaf 227 m² bvo. U kunt hier tot maximaal 4 lagen bouwen.

Aanvullende informatie volgt z.s.m.