ZONDAG CS ARCHITECTEN_______Telefoon 020-8904462_______ E-mail zelfbouw@zondagcs.nl

Zelfbouw met Zondag CS Architecten informatie voor collectieve en particuliere opdrachtgevers

CPO Modevakschool Zeeburgerdijk (2014, uitgegeven)


Update
Op 11-2 zijn er uit 28 bouwgroepen 5 groepen geselecteerd door middel van loting. Bouwgroep Nieuwe Mode is helaas niet ingeloot. Wij wensen de 5 geselecteerde groepen veel succes. Wel betreuren wij het dat een goede, gemotiveerde, voor meer dan 100% gevulde échte CPO-groep geen kans krijgt om zichzelf te presenteren.

De Oude Modevakschool aan de Zeeburgerdijk 112 wordt door de gemeente aangeboden aan bouwgroepen. Er is 3995m2 BVO (bruto vloeroppervlak) beschikbaar voor ca.25-35 woningen. We gaan uit van een gemiddelde prijs van €2500 per m2 (all-in, inclusief BTW). De prijs zal variëren en afhangen van individuele wensen. Hoe dan ook: het is nu al duidelijk dat dit een interessant gebouw is met veel mogelijkheden. Bouwgroep Nieuwe Mode organiseerde op 29 oktober en 20 november twee goed bezochte informatiebijeenkomsten. Ook op de kijkdagen in het gebouw (25-11 en 2-12) waren we ruim vertegenwoordigd. Bouwgroep Nieuwe Mode is een initiatief van een bewoners uit de Indische buurt.

Er hebben zich meer dan 150 mensen aangemeld als belangstellende. Daarvan zijn er meer dan 50 lid geworden. Wil je op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten? Stuur dan een mail naar bouwgroep@nieuwemode.org